SNS: hvala ZiĐinu za podršku, a opoziciju “baš briga za narod”!

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Majdanpek je na svm fejzbuk profilu pružio “apsolutnu podršku ugroženom stanoništvu”, zahvalio se kineskoj kompaniji ZiĐin u nastojanju da pomogne ugroženom stanovništvu ali i uputio kritiku odborniku opozicije Đorđu Dragošanu i ostatku opozicije rekavši da ih “nije briga za narod”.

“Opštinski odbor Srpske napredne stranke Majdanpek se pita gde je sada opozicioni odbornik lokalnog parlamenta Đorđe Dragošan, samoproglašeni borac za prava Majdanpečana, lažni ekolog, gde su danas i on i svi opozicioni odbornici kad je stanovništvu potrebna pomoć, naravno nema ih nigde, sede u udobnim foteljama i baš ih briga za narod.”, stoji u saopštenju SNS-a.

Screenshot

Zbog je vladajuća stranka odlučila da pored podrške lokalnom stanovništvu napiše ovakvu kritiku opoziciji ne stoji u saopštenju, ali je na to odgovorio odbornik lokalnog parlamenta Đorđe Dragošan.

“To što ste izgubili na lokalnim izborima u Debelom Lugu, kao nigde u Srbiji, nemojte da tražite krivce u drugima, nego u vašem odnosu prema meštanima. Šta ste to uradili za Debeli Lug od kada ste preuzeli opštinsku kasu.”, napisao je Dragošan na svom fejzbuk nalogu.

Screenshot