Bežinarević: osoba koja je pisala SNS saopštenje za psihijatrijsko lečenje!

Odbornik lokalnog parlamenta, Martin Bežinarević, reagovao je na nedavno saopštenje Srpske napredne stranke u kojoj su opoziciju nazvali “lažnim ekolozima koje baš briga za narod”.

“Povodom sramnog saopštenja Opštinskog odbora srpske napredne stranke Majdanpek, ovom prilikom želim da upozorim naprednjake da je retorika koju koriste da bi sebe promovisali postala odvratna u svakom smislu političkih i moralnih vrednosti.”, stoji u zvaničnom saopštenju Bežinarevića.

On dalje objašnjava da je OO SNS u Majdanpeku u svom saopštenju naveo da pruža podršku vlasti (samima sebi) u borbi tokom katastrofalnih poplava u opštini Majdanpek.

“Oni su tu priliku iskoristili da pitaju i konstatuju “gde su danas svi opozicioni odbornici, kada je potrebna pomoc? Sede u svojim foteljama i bas ih briga za narod”. Podsećam lokalni vlast da, da nisu vršili razne malverzacije 2014 godine sa novcem pomoći iz međunarodne zajednice, korita reka bi bila sređena. To znači da katastrofa ne bi bila ovolika.”, naveo je Bežinarević i dodao:

“S druge strane, da naprednjake interesuju stanovnici Majdanpeka bilo bi ih sram da koriste ovakvu priliku da reklamiraju sebe i svoje robovlasnike – kinesku kompaniju ZiJin. Mi pomažemo i brinemo za svoje sugrađane, ali se time ne hvalimo na društvenim mrežama. “

Ovom prilikom želim javno da pozovem pripadnike vladajuće strukture u Majdanpeku da osobu koja je ovaj tekst pisala pošalju na psihijatrijsko lečenje obzirom da čak ni Aleksandar Vučić nije bio toliko lud da opoziciju okrivi za prirodnu katastrofu. Naprednjaci, nemojte da budete toliko bahati da se hvalite time što radite svoj posao, a morate da ga radite zato što niste na vreme ulagali u prevenciju poplava.“, poručio je Martin Bežinarević funkcionerima Srpske napredne stranke u Majdanpeku.