ZiĐin postao najveći sponzor fudbalskog kluba Partizan!

Generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura saopštio je na pripremama prvog tima u turskom Beleku da su crno-beli pre nekoliko nedelja potpisali sponzorski ugovor sa kompanijom „Ziđin“.

„Pre nekoliko nedelja smo potpisali jednogodišnji ugovor sa kompanijom Ziđin i stoga bih želeo, u ime svih koji rade u fudbalskom klubu Partizan, da se zahvalim predsedniku države jer nam ta pomoć veoma znači“, rekao je Vazura u Beleku, prenosi sajt FK Partizan.

Vazura je istakao da postoji opcija da se saradnja sa kineskom kompanijom produži.

„Trebalo bi da se ugovor produžava još tri godine. Jako smo zadovoljni i, ponavljam, zahvalni svima koji su pomogli da Partizan dobije novog sponzora, a pre svega, predsedniku države. Ime kompanije Ziđin će se nalaziti na dresovima, vidnim mestima na opremi, kao i svuda na stadionu“, rekao je Vazura.

Što se tiče promena u timu, Vazura je rekao da je Partizan bliže dolascima nego odlascima.

„Blizu je dolazak jednog igrača, a možda i jedan odlazak. Raduje me atmosfera. Vidim da su igrači nasmejani, a najvažnije je da su svi zdravi. Zadovoljan sam, ne žurimo sa dovođenjima. Dovešćemo samo proverene igrače koje bude želeo stručni štab“, istakao je Vazura.

Izvor: RTS