Gradski vidikovac – poklon Ziđina Majdanpeku

Na inicijativu zaposlenih u Službi opštih poslova Ogranka Rudnik bakra Majdanpek, kompanija Ziđin sagradila je gradski vidikovac u naselju „Velike livade“ iznad Majdanpeka.

„Ovo je i više nego što smo zamislili. Naime, na ideju o izgradnji vidikovca u ovom delu došli smo još u vreme pandemije korone, kada smo često dolazili na ovo mesto, kako bi se, uz kafu koju donesemo, družili na otvorenom. Tu ideju predložili smo rukovodstvu naše kompanije koje je i prihvatilo i realizovalo, na naše i zadovoljstvo naših sugrađana“, rekla je Marijana Bogdanović, iz Službe opštih poslova Ogranka RBM.

„Kompanija Ziđin još jednom je pokazala svoju društvenu odgovornost. Nadamo se da će i ubuduće biti dosta sličnih projekata o kojima ćemo razgovarati, kako u Majdanpeku, tako i u drugim delovima opštine“, naglasio je Dragan Popović, predsednik Opštine Majdanpek, zahvaljujući kompaniji Ziđin na prvom gradskom vidikovcu.

Lepo uređeni prostor, pored drvenih klupa, stolova i nastrešnice ima i obezbeđen parking, pa tako u pogledu na gornji deo Majdanpeka, sa ovog odmorišta, pored čestih šetača, mogu uživati i motorizovani posetioci.

Izvor: Radio televizija Bor