Elvira Jovanović: Zorana Mihajlović pion zapadnih centara moći!

Zamenica predsednika opštine Majdanpek, Elvira Jovanović, osudila je nedavno na svom fejzbuk profilu izjavu doskorašnje ministarke rudarstva i energetike Zorane MIhajlović nakon što se poznata ministarka nije našla u novom sazivu vlade Republike Srbije.

Mihajlovićka je u svojoj izjavi za medije rekla da nije deo novog saziva vlade RS “zato što ne želi da bude ničiji pion”, što je prouzrokovalo burne reakcije javnosti i vlasti i opozicije.

Na njenu izjavu nije ostala nema ni zamenica predsednika opštine Majdanpek, koja je na svom fejzbuk profilu napisala:

“…sudeći po njenim dosadašnjim javnim nastupima, biće da je ona od samog početka ministrovanja bila pion ne srpskog naroda, srpske vlade ili srpskog predsednika, već zapadnih centara moći, i da je, hvala Bogu, došao kraj takvoj njenoj misiji.”, napisala je Jovanovićka.

Ona je dodala i da je zadovoljna novim sastavom vlade Republike Srbije, a poseban akcenat je stavila na veliku zastupljenost žena u kabinetu premijerke Ane Brnabić.

“Inače, smatram da je sastav nove vlade osvežen novim stručno dokazanim kadrovima, da je on kadrovski korak unapred kako bi se na što efikasniji način savladale prepreke i iskušenja našeg naroda i države u teškim godinama koje su pred nama. Raduje i činjenica što će u tom sastavu biti i veća zastupljenost žena nego što je to bilo do sada.”, rekla je Elvira Jovanović.

Celu objavu zamenice predsednika opštine Majdanpek, možete pročitati ispod:

Foto: timočka.rs Izvor: Facebook/Elvira Jovanović