Ziđin obnovio parket u fiskulturnoj sali OŠ „Velimir Markićević“ u Majdanpeku

Na dan školske slave, OŠ „Velimir Markićević“ danas je posetilo rukovodstvo Ogranka „Ziđina“ u Majdanpeku i tom prilikom se uverilo u kvalitet obavljenih radova, u okviru renoviranja fiskulturne sale. Konkretno kompanija Ziđin je sa 400 hiljada dinara pomogla hoblovanje i lakiranje parketa u fiskulturnoj sali ove škole.

Osnovna škola „Velimir Markićević“ u Majdanpeku poslednjih nekoliko godina, zahvaljujući brojnim projektima, izdvajanjima lokalne samouprave, ali i donacijama, dobila je potpuno novi izgled.

Renoviranje fiskulturne sale završeno je hoblovanjem i lakiranjem parketa, za šta je sredstva u iznosu od 400 hiljada dinara izdvojila kompanija „Ziđin“, Ogranak u Majdanpeku.

Želeli smo da i na ovaj način pokažemo svoju društvenu odgovornost. Drago nam je da smo ovom donacijom pomogli da učenici vežbaju u boljim uslovima. Kako je danas i školska slava želeo bih da svim đacima i njihovim nastavnicima čestitam Svetog Savu“, rekao je prilikom posete rukovodstva Ogranka RBM, Bo Pan, rukovodilac Službe za opšte poslove.

Na donaciji je kompaniji Ziđin, u ime kolektiva zahvalio Marko Cokić, direktor naglašavajući da je u „staroj“ školi, kako Majdanpečani zovu ovu najstariju obrazovnu ustanovu u gradu, praktično sve novo. Nakon novih učila, nove fasade, krova, stolarije, fiskulturne sale, školskog dvorišta, ostalo je jedino da se urade podovi u učionicama.

Izvor: Radio televizija Bor