Portal Majdanpek Info dostigao 5 hiljada prijatelja na fejzbuku!

Portal Majdanpek Info dostigao je, za nekoliko meseci postojanja 5 hiljada prijatelja na fejzbuku.

“Nas prati ukupnu 14 hiljada ljudi, što se vidi iz analitike našeg portala. S druge strane, fejzbuk je jako brzo i vrlo pozitivno reagovao na ono što radimo” izjavila je Jovana Marković, novinarka portala.

Obzirom da je portal Majdanpek Info dostigao maksimum prijatelja na fejzbuku (5 hiljada), pozivamo Vas da zapratite našu stranicu na fejzbuku i nalog na instagramu.

“Pre godinu dana je ovo bila samo ideja, danas je realizovana i izgradilo smo jedan lokalni mediji ni iz čega. Praktično, jedini lokalni medij.” objasnila je Marković i dodala da “portal Majdanpek Info jeste jedini prozor narodu u dešavanja unutar opštine!”.

Ona je dodala da mnogi čitaoci imaju velika očekivanja, pa čak sa nekim pitanjima političke, socijalne ili ekonomske prirode pišu upravo ovoj redakciji.

“Ljudi se za mnoge probleme obraćaju nama umesto institucijama ili lokalnim političarima. Za nas je to veliki uspeh, ali narod ne sme zaboraviti da smo mi novinari, ne političari ili aktivisti”, rekla je novinarka.

Ona je objasnila da je uloga portala da obaveštava javnost, bude objektivan ali ne da zauzima političke ili aktivističke stavove ili nastupe.