Majdanpečanin ubio ženu u Nemačkoj!

Majdanpečanin Mario Ignjatović (43) ubio je u utorak, na dan zaljubljenih, svoju ženu Karolinu Iganjatović (42) u Kelnu u Nemačkoj.

Kako mediji navode, Mario i Karolina su živeli i radili u Nemačkoj, a do zločina je došlo “nakon ljubomornog izliva Maria, koji nije hteo da dozvoli da se žena razvede od njega”.

Ignjatović je, nakon što je ubio svoju ženu, ubio i sebe.

Nemačka policija još istražuje kako je došlo do stravičnog zločina na Dan zaljubljenih, a kako saznaje naš portal, supružnici su u Kelnu živeli oko godinu dana.

– Doselili su se tamo iz Majdanpeka, a u braku su skoro 10 godina. Otišli su u Nemačku trbuhom za kruhom, kako bi deci stvorili bolju budućnost. Karolina ima sina iz prvog braka, a sa Mariom ima ćerkicu koja je tek krenula u prvi razred osnovne škole. Njen sin je ostao da živi kod oca, a ćerkica kod njihove rodbine. To je bilo privremeno dok ne srede papire za sve – opisuje prijatelj Ignjatovića za portal Republiku.

Kako dalje dodaje, za Maria su svi govorili da je preke naravi.

– Svi smo znali da je maltretirao i prethodnu partnerku, i da ga se jedva rešila, a i da je zlostavljao Karolinu, čak i kad je bila trudna. Bez razloga je znao da plane i da bude agresivan. Voleo je da pije, a da i meša alkohol sa tabletama. Sada je i Karolina rešila da ga ostavi, jer više nije mogla da ga trpi, ali izgleda da ju je zbog toga ubio – objašnjava naš sagovornik.

Kako saznajemo, Karolina je u Nemačkoj radila kao babica, a Mario kao taksista.

Njeni prijatelji se već dva dana opraštaju od nje na društvenim mrežama, a uzgred i proklinju nasilnog Maria.

– Kakav bi to monstrum od nečoveka mogao da uradi…svojoj ženi! Sačuvaj nas Bože od ovakvih ludaka i divljaka, polusveta – napisala je jedna prijateljica na Karolininom Fejsbuk profilu.

Izvor: Republika, danas, BETA, FoNet