Librić odgovorio Bežinareviću: sve su to insinuacije!

Saša Librić, v.d. direktor JKP “Donji Milanovac”, odgovorio je Martinu Bežinareviću u intervjuu za dnevni list Danas.

Nakon što je Bežinarević objavio snimak u kome Librić priznaje da krši zakon o javnim preduzećima, Librić tvrdi – apsolutno netačne insinuacije.

Vršilac dužnosti direktora JKP “Donji Milanovac” Saša Librić kaže da su “apsolutne netačne tvrdnje i reklo bi se da su ovo insinuacije mladog lidera opozicije u Majdanpeku”, a da se “istina može pronaći na snimku te sednice”.

-Ono što je daleko važnije jeste poslovanje preduzeća, a što je potvrdila i opozicija time što je glasala za izmenu Programa poslovanja istog, kao i Bežinarević koji je, takođe, glasao za istu. Kako za nešto što nije u skladu sa zakonom, kako dotični navodi, glasajte. Mislim da je očigledno da se radi o političkoj pozadini i da su mu na tome zamerili njegovi nadređeni, uz konstataciju da se za kadrove SNS ne glasa, ma koliko oni radili dobro, već da se njihov rad derogira na svaki način. Po pravilu su usmereni na dekadenciju vlasti u zemlji, bez obzira na stvarno stanje u svemu postignutom, pa ne bi li povratio poverenje svojih nadređenih želi da se ovim iskupi – situaciju opisuje za Danas Saša Librić ne pominjući zakonske odredbe koje određuju koliko neko može dugo da bude u v. d. stanju.

Librić, kako kaže, smatra “da je mnogo važnije od vremena provedenog na nekoj funkciji, rezultat koji ste postigli, kao i zalaganje koje pružate u tome i koliko dajete sebe u svom poslu u interesu preduzeća, pre svega građana”.

Izvir: danas.rs