Bežinarević predložio Dragana Popovića i MUP za dobitnike septembarske nagrade

Odbornik SO Majdanpek i kopredsednik Pokreta #1od5miliona, Martin Bežinarević, predložio je juče predsednika opštine Majdanpek, Dragana Popovića, i policijsku stanicu u tom gradu kao kandidate za nagradu koju opština Majdanpek deli 12. septembra na “dan opštine”.

“Ja mislim da predsedniku opštine treba odati priznanje za to što je u tako kratkom vremenskom periodu uspeo da raskopa i rasproda ceo grad. On je uspeo da protera ljude sa vekovnih ognjišta, a na vlasti je u opštini Majdanpek, duže nego Aleksandar Vučić u Srbiji”, rekao je Bežinarević i dodao da je Popović okružen aferama koje su “javna tajna”.

“Bila bi sramota da ovakvom kadru naprednjaci ne daju nagradu čiju su poentu davno obesmislili”, zaključio je Bežinarević. 

On je policijsku stanicu u Majdanpeku takođe predložio kao kandidata za gore pomenutu nagradu obzirom da su “štitili interese i imovinu Republike Srbije”. 

“Policijska stanica u Majdanpeku hrabro je odbranila parcelu 624/1, koja je vlasništvo Republike Srbije od aktivista koji su tu kampovali kako kineska kompanija ne bi srušila deo planine Starica. Uz to su hrabro pretukli te iste aktiviste u policijskoj stanici”, izjavio je Bežinarević. 

On je objasnio da je septembarska nagrada opštine Majdanpek obesmišljena onog trenutka kada tu istu nagradu treba da dodeli neko ko je označen malverzacijama i aferama – samim tim je ta nagrada i  dostojna samo takvih.